keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Ruoka koskettaa syvältä!

Tiedekahvilassa 16.4. kuultiin ja keskusteltiin ruokatottumusten synnystä ja ruuan merkityksestä. Ravitsemustieteen jatko-opiskelija ETM Janne Huovila johdatteli kahvilassa keskustelua oman tutkimuksensa pohjalta. Janne tutkii mediajulkisuutta ja viestintäverkostoja ravitsemuksen ympärillä ja hän on kerännyt tutkimusaineistoaan mm. Helsingin Sanomien yleisökirjoituksista.

Ruokaan ja syömiseen liittyvää uutisointia ja kohuotsikointia on lähes viikottain. Medialla on suuri valta ohjata käsityksiämme terveellisestä syömisestä ja sosiaalinen media tuo runsaasti erilaisia mahdollisuuksia keskustella ja jakaa kokemuksia ruuasta muiden kanssa. Tämä aihe todella kiinnostaa ja koskettaa, mutta oikean ravitsemustiedon löytäminen kaiken tämän kohun keskeltä voi olla joskus haasteellista!

Linkki Jannen Tiedekahvila esitykseen
Vain mediakohua - vai keskeistä ravitsemustietoa?      

Tohtorikoulutettava ETM Janne Huovila


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti